Stano Danciak

Filmography

As actress
2005 -Šílení role:: Innkeeper
2005 -Šílení role:: Innkeeper
2003 -Fricasse
2002 -Dázd padá na nase duse
1998 -Rivers of Babylon role:: Mozon
1997 -Orbis Pictus
1996 -...ani smrt nebere
1996 -Lea role:: Hotel-keeper
1995 -Skriatok role:: Hlas skriatka
1993 -Lepsie byt bohaty a zdravy ako chudobny a chory role:: kpt. Klinec
1993 -Posledny coctail
1992 -Rozprávky z Hollywoodu
1992 -Vystrel na Bonaparta
1991 -Súkromné zivoty
1991 -Zlodeji role:: Lajný II
1989 -Chodník cez Dunaj role:: Viktoruv otec
1989 -Montiho cardás
1988 -Mikola a Mikolko role:: Taverner
1987 -Diabol vo Francuzsku
1987 -Jacobowski a plukovníki
1986 -Alzbetin dvor
1986 -Kucapaca alebo Obnovenie poriadku
1986 -Návrat Jána Petru
1984 -Prodavac humoru role:: Man
1984 -Sojky v hlave role:: Mato's Father
1983 -Svědek umírajícího času role:: Krystof Harant
1980 -Nebezpecné známosti role:: Asolan
1978 -"Sedem krátkych rokov inziniera Hagaru"
1978 -Poéma o svedomí I-II role:: Pociatok
1975 -Sebechlebski hudci role:: Jakub
1975 -Stretnutie role:: Durko
1973 -Prípad krásnej nerestnice role:: WittgrubeErnest, r
1972 -Stávka o Leokádiu
1970 -Zlocin slecny Bacilpysky
1966 -Námestie svätej Alzbety
1966 -Vrah zo záhrobia role:: Daniel
1960 -Na pochode sa vzdy nespieva role:: Ondrej
 
As scenarist
2009 -Odsúdené
2008 -Kriminálka Anděl
 
 
 
Copyright © 2002 - 2019 CeFaPa.com
Publicing or sharing of content of server without permission is forbidden.