Jiří Lábus

Filmography

As actor
2012 -Den štěstí
2011 -Odcházení role:: Hanus
2011 -Tajemství staré bambitky role:: Lorenc
2010 -Saxána a Lexikon kouzel role:: Pleskot, nakladatel
2010 -Škola princů
2009 -Muži v říji role:: Ministr zemedelství
2009 - In the Attic or Who Has a Birthday Today? (Na povale alebo Kto má dnes narodeniny) role:: 
2009 -O království z nudlí a štěstí bez konce role:: Král Leopold
2009 -Šťastný smolař
2008 -Dějiny udatného českého národa
2008 -Nebe a Vincek role:: Král
2008 -O rodičích a dětech role:: Pepča
2007 -Poslední plavky role:: rybář Zdenda
2007 -The Catfish Summer role:: Zdenda
2007 -Václav role:: Mayor
2006 -Místo v životě role:: 
2006 -Obsluhoval jsem anglického krále role:: Hotel Boss
2006 -Poslední kouzlo
2005 -Krev zmizelého role:: Pepek
2005 -To nevymyslís! role:: 
2004 -Non plus ultras role:: Pepa
2004 -Silný kafe role:: Father
2004 -Žralok v hlavě
2003 -Čert ví proč role:: Minister
2002 -Černá slečna slečna Černá role:: Doktor
2002 -Na psí knížku role:: Pepík
2001 -Babí léto role:: Estate agent
2001 -Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko role:: Jonatán / Dad
2001 -Okénka
2001 -Tmavomodrý svět role:: Pub Landlord
2000 -Otesánek role:: Policeman at station
2000 -Řád saténových mašlí
2000 -Sjezd abiturientů role:: Sebastian Sr.
1999 -Eliška má ráda divočinu role:: Buchticka
1999 -The Manor role:: Angus
1999 -Všichni moji blízcí role:: Marcel
1998 -Čas dluhů
1997 -Lotrando a Zubejda role:: Vincek
1996 -Spiklenci slasti role:: Newspaper Vendor
1996 -Zapomenuté světlo role:: Vicar Kubista
1995 -Život na zámku role:: Krch
1994 -Amerika role:: Uncle Jakob / father Rossman
1994 -Andělské oči role:: Shaver
1993 -Kufrík v rukou zloducha role:: Rumburak
1993 -Marenka a obr role:: Rumburak
1993 -Nesmrtelná teta role:: Matej's father
1991 -Slunce, seno, erotika role:: Zivocichár Béda
1991 -Vyzilý Boudník
1989 -Slunce, seno a pár facek role:: Béďa
1986 -Róza Sándor
1986 -Velká filmová loupež role:: sám sebe
1985 -Já nejsem já role:: Surgeon
1985 -Krysar role:: 
1985 -Rumburak role:: Rumburak
1984 -...a zase ta Lucie!
1984 -Babičky dobíjejte přesně!
1984 -Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tancil role:: Singer
1984 -Létající Čestmír role:: David Pelz
1984 -Prodavac humoru role:: Boy with trumpet
1984 -Slunce, seno, jahody role:: Béda
1983 -Únos Moravanky
1982 -Dynastie Nováků role:: Jirka Kubíček
1982 -Malý velký hokejista role:: Functionary
1982 -Srdečný pozdrav ze zeměkoule role:: Guard in the reservation
1981 -Buldoci a tresne role:: Shooter
1981 -Chanson du mal aimé, La
1981 -Krakonoš a lyžníci role:: 
1981 -Velká sázka o malé pivo
1981 -Zralé víno role:: Kokoka
1980 -Blázni, vodníci a podvodníci role:: Petr
1980 -Jak rodí chlap
1980 -Princové jsou na draka role:: Prince Bachacha
1979 -Arabela role:: Rumburak
1979 -Drsná planina
1978 -Hra o jablko role:: Pavel Síma
1978 -Muž s orlem a slepicí role:: Jéna
1978 -Poplach v oblacích role:: Dispatcher
1978 -Proc neverit na zázraky role:: Véna
1978 -Stíhán a podezřelý role:: Police operative
1978 -Ve znamení Merkura
1977 -Hop - a je tu lidoop role:: Marík
1977 -Jak se točí Rozmarýny role:: Honza
1977 -Případ mrtvých spolužáků role:: Town Hall Employee
1977 -Smrt na černo role:: 'Pivo' Kotlán
1977 -Zítra vstanu a opařím se čajem role:: Technician
1976 -Noc klavíristy role:: pan Matejícek
1975 -Páni kluci role:: Petr
1974 -Milenci v roce jedna role:: Honza
1974 -Noc oranžových ohňů
1973 -Rodeo role:: Bodlo - Imrich's friend
1973 -Zatykač na královnu role:: Eda Pelc
 
As scenarist
1986 -Velká filmová loupež
 
 
 
Copyright © 2002 - 2019 CeFaPa.com
Publicing or sharing of content of server without permission is forbidden.