Hannu-Pekka Björkman

Filmography

As actor
2011 -Enon opetukset role:: Pappi
2011 -Hella W role:: VAPO detective
2010 -Paratiisi role:: Klasu
2010 -Täällä Pohjantähden alla II role:: Lauri Salpakari
2009 -Haarautuvan rakkauden talo role:: Juhani Helin
2009 -Havukka-ahon ajattelija role:: Maisteri Ojasto
2009 -Kuulustelu role:: Suominen
2009 -Rööperi role:: Pankinjohtaja
2009 -Savuna ilmaan role:: Palmu
2009 -Täällä Pohjantähden alla role:: Kirkkoherra Vicar Salpakari
2008 -"Harvoin tarjolla" role:: Heikki Lassila
2008 -"Kymenlaakson laulu" role:: Koulutusanalyytikko
2008 -Blackout role:: Aleksi Partio
2008 -Niko - Lentäjän poika role:: Julius
2007 -Joulutarina role:: Floyd Court / Santa
2007 -Raja 1918 role:: Vääpeli Muranen
2007 -V2 - Jäätynyt enkeli role:: Jarkko 'Jakke' Tienvieri
2006 -"Mogadishu Avenue" role:: Asekauppias
2006 -"Uudisraivaaja" role:: Yrittäjä #1
2005 -"Tahdon asia" role:: Petri
2005 -Eläville ja kuolleille role:: Jaakko
2005 -FC Venus role:: Simo
2005 -Tarpeettomia ihmisiä role:: Kari
2004 -Arvon veli role:: Veli
2004 -Gourmet Club role:: Paavo Ylönen
2004 -Lapsia ja aikuisia - Kuinka niitä tehdään? role:: Vasektomialääkäri
2003 -"Kumman kaa" role:: Mika
2003 -"Rikospoliisi Maria Kallio" role:: Ylikonstaapeli Juhani Palo
2003 -"Venny" role:: Theodor Wasenius
2003 -Eila role:: Eero
2003 -Käytösrangaistus role:: Teemu's father
2003 -Kivi ja kilpi role:: Mielonen, M.
2003 -Nainen kedolla role:: Kari Jeskanen
2003 -Nousukausi role:: Tuomi
2003 -Pahat pojat role:: Muukkonen
2002 -"Niin paljon parempi mies" role:: Huuko
2002 -"Tummien vesien tulkit" role:: Raimo Virtanen
2002 -"Yhteinen huone" role:: (episode 12)
2002 -Rumble role:: Pizzakuski
2001 -Klassikko role:: Reporter at Bar(as H-P Björkman)
2000 -"Kylmäverisesti sinun" role:: Matti Paasanen
2000 -Lakeuden kutsu role:: Iso miestarjoilija
1999 -"Hovimäki" role:: Esaias Sandberg
1998 -Isänmaan toivot role:: Pummi Artturi Nieminen
1998 -Maisteri role:: Gogo-Olli
1996 -Sirpaleita role:: Miksaaja
 
 
 
Copyright © 2002 - 2019 CeFaPa.com
Publicing or sharing of content of server without permission is forbidden.